Escaldes proposa dos espectacles familiars per a novembre

El primer, ‘Arrels d’arreu’, de la Jove Companyia, tindrà lloc el 12 de novembre al Prat del Roure, i el segon, ‘Kissu’, el 19 de novembre a la sala d’actes del comú

Una de les propostes de teatre de l'any 2021.
Una de les propostes de teatre de l'any 2021. Comú d'Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha programat dos espectacles culturals per veure en família durant el mes de novembre. L’objectiu és, que a través d’aquestes propostes, grans i petits puguin gaudir de la descoberta del teatre de forma lúdica. El primer, ‘Arrels d’arreu’, de la Jove Companyia, tindrà lloc el 12 de novembre al Prat del Roure, i el segon, ‘Kissu’, el 19 de novembre a la sala d’actes del comú.

‘Arrels d’arreu’ és una mirada cap a la generació dels avis i les àvies. A través de les seves músiques i formes de fer es pot veure que no hi ha tantes diferències amb avui. La forma ha pogut canviar però, en el fons, els anhels i els desitjos continuen sent gairebé els mateixos. ‘Arrels d’arreu’ és una obra per a majors de 10 anys. L’entrada fins als 30 anys té un preu de 3 euros mentre que l’entrada general és de 5 euros. Es poden adquirir a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i a l’entrada de l’espectacle.

Per altra banda, el Comú d’Escaldes-Engordany ha programat l’espectacle de titelles Kissu, a càrrec del Centre de Titelles de Lleida. Tindrà lloc el dissabte 19 de novembre, a les 17:00 h, a la sala d’actes del Comú. L’espectacle parla del Kissu, un cadell de llop. Pel Kissu, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyar-se del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a parar al món dels éssers humans. Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. La pregunta és què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d’en Kissu. Aquest és un espectacle per a majors de 3 anys i l’entrada és gratuïta.

Comentaris

Trending