Escaldes prepara un taller de cosmètica natural

La jornada s’emmarca dintre del programa Empodera’t, i va dirigida a dones que pateixen alguna intolerància a substàncies químiques o que estan compromeses amb el medi ambient

Taller de cosmètica natural del programa Empodera't
Taller de cosmètica natural del programa Empodera't

El programa Empodera’t, iniciat a Escaldes-Engordany el mes de març, ha comptat al llarg de l’any amb diverses jornades dirigides a potenciar diversos aspectes de la independència i l’apoderament de les dones de la parròquia. La següent activitat que es prepara és un taller de cosmètica natural, que va dirigit a totes aquelles que pateixen intoleràncies a substàncies químiques o que s’han compromès amb el medi ambient.

L’activitat tindrà lloc el dimarts, 19 d’octubre, a la Llar dels jubilats de la parròquia. Totes les interessades es podran inscriure des d’avui fins al 15 d’octubre, a la web del comú o al departament d’Acció Social. El preu del taller serà de cinc euros, i serà necessari portar el certificat de vacunació. A més, degut a les mesures sanitàries, i com ja ha passat a altres jornades com la de defensa personal, les places estaran limitades.

L’encarregada de fer aquest taller serà la responsable del departament d’Esports, Cyrille Ferrandis. Al llarg de la jornada, explicarà com fer un xampú sòlid de coco, o una crema corporal d’avena i oli d’advocat. La tarda tindrà una part teòrica, on s’exposaran les propietats i les utilitats de les matèries primes. A continuació, a la part pràctica, el comú facilitarà el material necessari per realitzar els productes.

La cosmètica natural és la millor alternativa per a aquelles dones que no toleren les substàncies químiques, habitualment presents en aquests productes, i que han de buscar opcions més saludables. Així mateix, són perfectes per a mantenir el compromís amb el medi ambient, ja que no tenen parabens derivats del petroli, colorants ni aromatitzants sintètics que poden causar danys en la salut, sinó que tenen ingredients molt més respectuosos amb l’entorn.  

Etiquetes

Comentaris

Trending