Escaldes es desmarca de ‘la Cultura no s’atura’ “perquè ja tenen un programa comunal organitzat”

El comú ha argumentat que no troben necessari “un acte d’escenificació conjunta per a promoure el moviment d’una cultura que en cap moment s’ha aturat”

L'edifici del comú d'Escaldes-Engordany.
L'edifici del comú d'Escaldes-Engordany.

El comú d’Escaldes-Engordany ha comunicat aquesta tarda el motiu pel qual s’ha desmarcat del projecte ‘la Cultura no s’atura’, organitzat pel ministeri de Cultura i les corporacions de cada parròquia. Segons l’equip escaldenc, no hi ha necessitat d’organitzar “un acte d’escenificació conjunta per promoure el moviment de la cultura” perquè “en cap moment s’ha aturat”. A més, ha destacat que ja tenen una programació artística i cultural dissenyada, en la seva majoria, des de l’esfera comunal.

“El Comú d’Escaldes-Engordany dona suport i defensa el panorama artístic nacional, tot i les enormes dificultats que ha plantejat la pandèmia, amb una programació artística i cultural amb els artistes locals com a grans protagonistes. Aquest Comú mai ha aturat ni aturarà la cultura, però entén que l’homogeneïtzació d’aquesta no és el camí adient pel seu desenvolupament”, ha sigut el missatge concret que han transmès, afegint que “l'esperit ha de ser justament la promoció de la diversitat per a garantir la llibertat de programació que han de tenir els comuns en la seva oferta als ciutadans”.

Comentaris (2)

Trending