Escaldes-Engordany obre les preinscripcions de les activitats d'estiu per a infants

El gimnàs funciona amb cita prèvia i la piscina es posarà en marxa el pròxim dilluns

Infants jugant a rugbi en una edició anterior dels esports d'estiu a Escaldes-Engordany.
Infants jugant a rugbi en una edició anterior dels esports d'estiu a Escaldes-Engordany. Comú d'Escaldes-Engordany

Des d'aquest dimecres ja es pot accedir al formulari de preinscripció per a les activitats d'estiu d'Escaldes-Engordany, que a causa de la seva naturalesa mixta en la qual s'afegeixen activitats de caràcter cultural a les ja habituals i tradicionals activitats esportives, passa a denominar-se Escaldes-Estiu (aprofitant el logo e-e).

El període de preinscripcions acaba el 21 de juny. El formulari per a omplir la preinscripció, es pot trobar a la web del comú  a l'apartat Escaldes-Estiu. En el mateix espai es pot consultar la graella i calendari d'activitats corresponents a Escaldes-Estiu 2020, amb les franges d'edats i altres informacions d'interès.

Ja es troben obertes i operatives les instal·lacions del gimnàs comunal, el servei ciclo i la sala de càrdio, així com el rocòdrom. Per a l'ús d'aquestes instal·lacions, cal respectar les recomanacions de seguretat sanitària marcades pel Govern, a través del Ministeri de Salut que comporten l'obligatorietat de reservar cita prèvia per a l'espai i l'hora. Aquesta reserva es donarà per blocs d'hora i quart per persona (per al gimnàs, ciclo i càrdio) i de dues hores i quart per persona (per al rocòdrom), amb un aforament màxim de 34 persones a la vegada. Les reserves de cita prèvia dels serveis, s'han de realitzar a través de la web o al telèfon 890888. L'obertura  de les piscines comunals tindrà looc el 15 de juny, amb vestidors i dutxes operatius.

Etiquetes

Comentaris

Trending