Escaldes destina 15.000 euros per al concert final del Festival de Jazz

L’esdeveniment que s’ha contractat és ‘Khrôma’, un espectacle que gira al voltant de l’exposició que es troba al Museu Thyssen i que pretén traslladar els sentiments que representa

Hysteriofunk va ser l'encarregat de tancar el Festival de Jazz l'any passat.
Hysteriofunk va ser l'encarregat de tancar el Festival de Jazz l'any passat.

El Festival de Jazz d’Escaldes, que se celebrarà del 29 de juny fins al 6 de juliol, es tancarà, un any més, amb un concert nacional. En aquesta ocasió s’ha optat per l’espectacle ‘Khrôma’, que va vinculat a l’exposició que es troba al Museu Thyssen. El que es tracta és de traslladar els sentiments que representa trobar-se a una mostra d’art mitjançant la música. El comú de la parròquia ha destinat més de 15.000 euros.

L’objectiu de recuperar el Festival de Jazz a Escaldes era que es convertís, de nou, en un referent. Almenys, que no fos flor d’un dia i que arribés per quedar-se. Entre les diferents apostes, el conseller de Vida Cultura, Valentí Closa, recorda que s’hi troba la de tenir una oferta de país, amb artistes i música nacional. Per aquest motiu es destinaran 15.555,56 euros per a l’espectacle ‘Khrôma Live’, que tindrà lloc el 6 de juliol. Serà la cloenda del certamen, que l’any passat va tenir com a protagonista el grup ‘Hysteriofunk’.

En aquesta ocasió la corporació s’ha decantat per un espectacle que uneix diferents vessants. D’una banda la música, el jazz, amb un concert. De l’altra, es té vinculació amb l’exposició que es troba al Museu Thyssen. ‘Khrôma. L’univers emocional del color’ és una mostra que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com això pot variar segons la persona. El concert també té aquesta premissa, però sobre els sentiments que genera una exposició d’art.

Comentaris

Trending