Entrebanc al projecte d’un pas de vianants elevat al Tarter

El concurs convocat per Canillo per disposar de la passarel·la s’ha hagut de declarar desert perquè les ofertes presentades no s’adequaven al que es volia i, ara, es busca una alternativa per disposar del pont en poques setmanes

Trànsit dens entre el Tarter i Ransol.
Trànsit dens entre el Tarter i Ransol.

La voluntat de Canillo de fer una prova pilot amb un pas elevat per sobre la carretera general 2 al seu pas pel Tarter ha topat amb un obstacle inesperat. El concurs que s’havia convocat per proveir-se de la passarel·la s’ha hagut de declarar desert, ja que cap de les ofertes presentades s’adequava al que volia la corporació. Malgrat això, l’equip de govern busca ara una “alternativa” per `poder tirar endavant el projecte en un termini curt de temps.

El comú tenia la intenció de fer la prova aprofitant la temporada d’hivern. L’objectiu era reduir les cues que, en els darrers mesos -i sobretot en èpoques de gran afluència turística- s’han viscut a la xarxa viària de la parròquia. El lloc escollit, justament, era un dels punts crítics: el Tarter.

Una vista de la sessió de consell de comú de Canillo d'aquest migdia.

Relacionat

Prova pilot de pas elevat per a vianants aquest hivern al Tarter

Fa unes setmanes es va convocar el concurs per proveir-se d’aquesta passarel·la per a vianants. La idea és que fos desmuntable i que ja pogués estar instal·lada per a l’inici de la temporada d’hivern, preveient que seria el moment en el qual es tornaria a complicar el trànsit a la parròquia. La idea, però, s’ha vist truncada.

La licitació es va tancar amb dues ofertes rebudes. Cap d’elles, però, s’ajustava al que volia el comú. Després d’estudiar-les, no hi ha hagut més remei que declarar desert el concurs i, per tant, per ara no hi ha pas elevat.

El comú, però, no desisteix. Fonts consultades per Altaveu han indicat que, ara, es vol analitzar quina alternativa hi ha per poder contractar la passarel·la. Sobre la taula hi ha diverses possibilitats i entre elles es decidirà els pròxims dies. La idea és tenir el pont per a vianants en unes setmanes per poder comprovar si la idea ajuda o no a millorar la congestió circulatòria que pateix la parròquia en moments punta d’afluència de turistes.

Comentaris (1)

Trending