Encamp i Porté-Puymorens intercanvien experiències en l’àmbit de desenvolupament econòmic

El cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, s’ha trobat amb el maire francès, Philippe Maurisse, que li ha explicat diferents projectes conjunts del municipi amb altres pobles de la regió

Comentaris

Un instant de la reunió entre el maire de Porte i el cònsol menor d'Encamp.
Un instant de la reunió entre el maire de Porte i el cònsol menor d'Encamp. COMU D'ENCAMP

El cònsol menor d’Encamp, Jean Michel Rascagnères, ha mantingut una reunió amb el maire de Porté-Puymorens, Philippe Maurisse. La trobada, que ha tingut lloc a les dependències comunals, ha servit per conèixer diferents iniciatives que la vila francesa té conjuntament amb altres poblacions veïnes per desenvolupar projectes de desenvolupament econòmic en l'àmbit local i regional.

Rascagneres i Maurisse han pogut abordar diferents assumptes d’interès tant per la parròquia encampadana com de la vila gal·la. De fet, el maire ha desgranat el treball conjunt que s’està realitzant amb altres municipis de la zona per impulsar l’economia. A més, ha convidat els cònsols a visitar la localitat i poder conèixer en persona aquestes iniciatives.

El mandatari encampadà ha agraït aquesta invitació. A la vegada, ha manifestat la predisposició del comú per participar en les diferents reunions del comitè de pilotatge que s'ha creat a França entre diferents municipis dels Pirineus Orientals i l’Arieja.

Etiquetes

Comentaris

Trending