Encamp ofereix tres tallers gastronòmics de Nadal gratuïts

Les inscripcions ja estan obertes, i tindrà diverses opcions per aprendre cuina saludable, apta per a celíacs i al·lèrgies i adaptar els menús per a les festes

Cartell de les activitats de Nadal a Encamp
Cartell de les activitats de Nadal a Encamp Comú d'Encamp

El comú d’Encamp obre les inscripcions per als tres tallers gastronòmics que tindran lloc a la parròquia en el marc de les activitats de Nadal. Els tallers, impartits per l’establiment 0% Gluten, tindran lloc els dies 28, 30 de desembre i 3 de gener, i es faran a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural.

En el primer taller, el 28 de desembre a les 17 h de la tarda, es podrà aprendre a realitzar “bombons de xocolata”. En el segon, el dia 30 a les 17 h, es donarà idees per realitzar un “menú fàcil per Cap d’Any” amb els productes més típics de les festes. Finalment, el dia 3 de gener a la mateixa hora, el taller “Contra el fred, un Glögg, el vi calent” servirà per aprendre a preparar la famosa beguda dels països nòrdics i centre d’Europa, en aquest cas la seva versió típica de Finlàndia.

Tots els tallers són gratuïts i estan organitzats en el marc de les activitats programades durant aquestes festes a Encamp i al Pas de la Casa, ‘L’indret màgic’, que ha previst cites per a tots els públics, però especialment per les famílies del 232 de desembre al 5 de gener. L’aforament està limitat, és obligatori l’ús de la mascareta, i caldrà presentar certificat Covid per accedir a la sala.

D’altra banda, aquest dijous tindran llocs els dos primers actes del Nadal. Al Pas de la casa serà un espectacle musical del cantant Manuel Fernàndez a l’església, i a Encamp, a la plaça dels Arínsols, els infants podran descobrir per primera vegada la història del ‘Pinet, l’arbre màgic’. Així, podran conèixer els seus protagonistes, els guardians de la màgia, a través d’un ‘San Show’, que és una projecció on, utilitzant sorra a sobre d’una pantalla, s’anirà explicant el conte nadalenc.

Etiquetes

Comentaris

Trending