Encamp ja torna a disposar de targetes E-parq

La fàbrica tenia problemes de subministrament de xips des d’inicis d’any i no les ha pogut facilitar fins ara, fet que provocava que nous usuaris no es poguessin beneficiar dels avantatges que ofereixen

Una de les noves targetes.
Una de les noves targetes.

El comú d’Encamp ja torna a disposar de targetes E-parq per fer servir als parquímetres de la parròquia. Feia mesos que s’havia esgotat l’estoc i les que s’havien demanat al proveïdor no arribaven pels problemes de subministrament de xips. Ara, s’ha pogut rebre una remesa nova i, per tant, es podran tornar a facilitar als ciutadans.

L’E-parq es va llançar fa uns anys. Es tracta d’una targeta que permet als usuaris gaudir d’avantatges a l’hora d’estacionar el cotxe a la parròquia. Així, suposa un descompte del 50% sobre el preu regulat de les zones blaves o verdes. I, també, permet ampliar de mitja hora a una sencera la gratuïtat dels aparcaments amb barrera.

La targeta E-parq permet pagar als parquímetres d'Encamp amb un descompte.

Relacionat

Encamp, sense targetes pels parquímetres per culpa de la falta de xips

A inics d’any, el comú es va quedar sense targetes. I, lògicament, va fer una petició al proveïdor habitual. La sorpresa negativa va ser que no se’ls podia facilitar cap més durant un temps. El motiu? Que la factoria on es fabricaven havia hagut de tancar perquè no li arribaven xips. Era una víctima més de la crisi de subministraments que s’ha viscut en molts àmbits de l’economia els darrers anys. Calia, doncs, esperar. No es podia facilitar ni als nous usuaris ni als antics que, pel que fos, l’haguessin perdut.

Ara fa uns dies, aquest temps de paciència s’ha acabat. El departament d’aparcaments ja ha rebut una remesa i, per tant, ja les pot tornar a facilitar. El preu inicial continua sent cinc euros. Posteriorment, cal posar diners per fer-la servir als aparcaments i als parquímetres, amb els avantatges ja esmentats anteriorment.

Comentaris (2)

Trending