Encamp deixa només per a vianants un tram del carrer Major

Des de Cal Notari fins a davant de l’església de Sant Miquel quedarà tancat al trànsit rodat i l’accés al carrer principal serà pel Tremat

Tram del carrer Major d'Encamp.
Tram del carrer Major d'Encamp. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp convertirà només per a vianants el tram del carrer Major que va des de Cal Notari fins al davant de l’església de Sant Miquel, quedant prohibit el pas als vehicles de qualsevol tipus. L’accés a l’altra part del carrer Major es realitzarà únicament pel Tremat. La mesura entrarà en funcionament a partir de dilluns que ve, 29 de juny.

El conseller d’Obres Públiques i Urbanisme, Joan-Marc Pifarré, ha explicat que “amb la peatonalització d’aquest petit tram del carrer Major el que s’aconsegueix és crear un nou espai per als vianants que dona continuïtat a les avingudes i a la plaça recentment remodelades i posa en valor un element patrimonial com és l’església de Sant Miquel”.

El conseller d’Obres Públiques i Urbanisme ha recordat que la remodelació de les avingudes s’ha realitzat amb la voluntat de crear una zona prioritària per als vianants, i per això, la velocitat de circulació està limitada a 20 quilòmetres l’hora a tot el tram central de les avingudes i que està prohibit parar o estacionar tant a la plaça de Sant Miquel com a la Plaça del Consell i que s’han de respectar les zones de càrrega i descarrega habilitades.

Etiquetes

Comentaris

Trending