Encamp aposta per una segona edició de l’OTSO Trail DOG

El comú tornarà a organitzar la prova el 25 d’abril després de la bona acollida del 2020, amb inscripcions limitades per complir els protocols Covid

Una de les guanyadores de l'edició de l'any passat.
Una de les guanyadores de l'edició de l'any passat. Comu d'Encamp

Encamp acollirà el 25 d’abril la segona edició de la cursa OTSO Trail DOG. Des del comú s’ha optat per tornar a organitzar la prova després de l’èxit de participació de la primera, celebrada en el marc de ser escollida com a Vila Europea de l’Esport l’any 2020. Les inscripcions s’han obert, limitades, això sí, per la pandèmia a un màxim de 50 persones per modalitat.

La prova tindrà sortida i arribada a la plaça dels Arínsols. Es tracta d’una cursa que es realitza per equips formats per una persona i el seu gos. “L’èxit de participació i satisfacció dels inscrits ha fet que haguem tornat a programar-la enguany”, ha explicat el conseller de Joventut i Esports de la corporació, Xavier Fernàndez.

Les inscripcions es poden fer per internet a través de la pàgina web del comú o al lloc específic de la prova fins al 23 d’abril. El preu és de 25 euros, dels quals dos es destinaran a dues de les entitats de protecció dels animals que col·laboren amb l’esdeveniment: GosSOS i Laika.

La OTSO Trail DOG és una cursa, amb dues modalitats, la de tres quilòmetres pensada per un públic més ampli, fins i tot, amb l'opció de fer-se caminant i la dirigida a uns participants més preparats, de nou quilòmetres.

Comentaris

Trending