En marxa les obres d’embelliment del carrer Esteve Dolsa

Els treballs s’allargaran durant tres mesos i tindran un cost per al comú d’Andorra la Vella proper als 268.000 euros

Les obres ja estan en marxa al carrer Esteve Dolsa.
Les obres ja estan en marxa al carrer Esteve Dolsa. G. P.

En unes setmanes, el carrer Esteve Dolsa d’Andorra la Vella tindrà una cara ben diferent. Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’embelliment de la zona. Els operaris ja hi treballen en una actuació que s’ha d’allargar fins a inicis de desembre. El cost total de la intervenció ascendeix a prop de 268.000 euros.

El comú va encarregar fa unes setmanes les obres. Aquestes han de permetre arreglar uns 150 metres de calçada i 800 de voravia per fer-lo, segons fonts de la corporació, “més transitable”. Tot s’emmarca en un pla més ampli per millorar diferents zones de la parròquia, sobretot pel que fa a les voreres.

El carrer Esteve Dolsa.

Relacionat

Andorra la Vella licita el concurs per embellir el carrer Esteve Dolsa i “fer-lo més transitable”

A inicis de juliol, es van adjudicar els treballs a l’empresa SAU-SIMCO, que ja s’ha posat, mai millor dit, mans a l’obra, aprofitant el final de les vacances de la construcció. El termini d’execució previst és de tres mesos. Per tant, tal com indica el cartell anunciador de les actuacions, haurien d’estar finalitzades a inicis del desembre.

De moment, tot just afecta algunes places d’aparcament, però la incidència viària dependrà de com vagin avançant els treballs. El cost ascendeix a 267.924 euros.

Comentaris (2)

Trending