‘Eclosió, soc el cos clos’, guanyadora de la quarta edició de La Llançadora d’Encamp

L'estrena de l'espectacle de dansa serà el 29 de setembre a la plaça dels Arínsols on es podrà veure treballar juntes Aina Sánchez i Emma Riba

Riba i Sànchez en un dels assajos .
Riba i Sànchez en un dels assajos .

'Eclosió, soc el cos clos' és el projecte guanyador de la quart edició de suport a l'emprenedoria juvenil d'Encamp, La Llançadora. Un espectacle de dansa on es posa en relleu la contraposició del món real i l'irreal. L'estrena el 29 de setembre, a les 19 hores, a la plaça dels Arínsols de la parròquia encampadana.

La quarta edició de suport a l'emprenedoria juvenil d'Encamp, La Llançadora, ja té guanyador. Es tracta un projecte, sota el de dansa de l'encampada Aina Sànchez, estudiant de l'Institut de Teatre, i la ballarina professional Emma Riba, que l'ha ajudat a fer-lo realitat. 'Eclosió, soc el cos clos' s'estrenarà el 29 de setembre, a les 19 hores, a la plaça dels Arínsols d'Encamp.

L’espectacle contraposa “el món real i l'irreal, com les xarxes socials, tota aquesta realitat virtual que ja forma part de nosaltres i ens afecta”, segons han detallat les dues protagonistes, com és la sobreestimulació, la importància que se li dona a la imatge, els estereotips, entre altres aspectes.

Sànchez cursa actualment el segon curs a l’Institut del Teatre en l’itinerari de teatre físic visual i ha actuat en l’obra ‘Troianes’, de la Jove Companyia Nacional d'Andorra, mentre que Riba treballa actualment en companyies de teatre de França i el País Basc i té diferents projectes a Barcelona.

Etiquetes

Comentaris

Trending