Desperta Laurèdia no veu bé el servei a la demanda i aposta per mantenir el Quart Bus com està ara

La consellera Maria Àngels Aché és partidària que hi ha hagi les mateixes freqüències de pas tenint en compte el volum de població d’Aixirivall

Comentaris

Un dels busos comunals.
Un dels busos comunals. COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Desperta Laurèdia no veu bé el canvi de format que vol donar la majoria comunal de Sant Julià de Lòria al Quart Bus perquè el servei s’adapti millor a la demanda. La consellera Maria Àngels Aché considera que la línia av actual d'Aixirivall, Juberri, Auvinyà i Naturland hauria de mantenir els horaris i les freqüències de pas pel volum de població, que no és la mateixa que en altres pobles com Nagol o Certers on considera que aquí el bus a la demanda si que seria una solució. 

Amb la nova proposta, els viatges s’hauran de sol·licitar prèviament mitjançant una aplicació. Si no hi ha demanda el viatge no es faràMaria Àngels Aché recorda que es va fer una recollida de signatures l'any 2006 per posar en marxa el Quart Bus a Aixirivall i a altres poblacions i que és un servei que té força usuaris. "Entre ells hi ha infants que potser no tenen mòbil o gent gran que té dificultats per utilitzar una aplicació", diu i creu que "en un tema com aquest s'hauria d'haver efectuat una reunió de poble com s'ha fet, per exemple, amb la festa major o amb el pujador dels Fontanals del Pui".

En la mateixa, segons la consellera, "s'haurien d'explicar detalladament els canvis i la seva afectació en la ciutadania".  El Quart Bus és un servei gratuït per als menors de 18 anys i per als majors de 65. Hi ha la Q1 (línia verda) que va a AIxirivall i la Q2 (vermella) que arriba a Naturland i que és utilitzada per treballadors del parc. 

Comentaris (11)

Trending