Crida als infants i joves de la parròquia per donar un nou impuls a ‘Els Pastorets’ d’Ordino

La dansa i la recitació de textos seran algunes de les novetats que s’introduiran a la representació que es combinarà amb la interpretació de les nadales

Una representació d''Els Pastorets' a Ordino.
Una representació d''Els Pastorets' a Ordino. COMÚ D'ORDINO

El comú d’Ordino fa una crida als infants i joves de la parròquia per donar un nou impuls a la representació d''Els Pastorets', que tindrà lloc el dijous 5 de gener, a les 19 h a l’ACCO (Andorra Congrés Centre Ordino). La nova representació estarà codirigida per Lourdes Pons i Meritxell Rabadà, i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats culturals de la parròquia. Els assajos generals tindran lloc els dies 2, 3 i 4 de gener a l’ACCO i els interessats poden inscriure’s per telèfon (878 136) abans del divendres 30 de desembre.

La dansa i la recitació de textos seran algunes de les novetats que s’introduiran a la representació que es combinarà amb la interpretació de les nadales. 'Els Pastorets' a Ordino es representen des de la dècada dels vuitanta i a diferència d’altres parròquies serveixen per donar la benvinguda als Reis Mags d’Orient. Lourdes Pons i el mestre Antoni Florit van ser els impulsors d’introduir a la parròquia aquesta tradició de l’imaginari cristià que es manté a gairebé la totalitat de territoris de parla catalana.

A Ordino, el retaule del naixement i l’adoració dels Reis Mags, el feien possible la participació dels infants, veïns de la parròquia, cantaires i músics, que amb el temps esdevindrien la Coral Casamanya i el Grup Artístic.

Comentaris

Trending