El cost del mural per ‘realçar’ l’Oficina de Turisme del Pas no pot superar els 10.000 euros

Els artistes tenen de marge fins al 24 d’agost per realitzar les seves propostes; la creació guanyadora haurà de veure la llum de setembre a novembre

El mural ha de decorar la façana de l'oficina.
El mural ha de decorar la façana de l'oficina. ARXIU

El cost del mural que el comú vol que es pinti a la façana de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa no podrà superar els 10.000 euros. Així ho indica el plec de bases d’un concurs les propostes per al qual es poden presentar, a tot estirar, fins al 24 de setembre. Una vegada s’hagi seleccionat l’obra guanyadora, l’artista triat tindrà de marge fins a final de novembre, més o menys, per finalitzar ‘l’estampació’ de la creació en el lloc corresponent.

L’objectiu no només és embellir l’exterior de l’equipament i contribuir a la dinamització de la localitat, sinó que es pretén que el mural esdevingui un atractiu turístic de ressò internacional per poc que es pugui. D’aquí que es demani que aquells que vulguin aspirar a desenvolupar el projecte hagin de tenir un mínim de tres anys d’experiència degudament demostrable per a efectuar la creació del mural.

L'oficina de turisme del Pas de la Casa.

Relacionat

Un “mural de referència” per embellir l’oficina de turisme del Pas de la Casa

La pràctica artística en la qual s’ha de realitzar el mural ha de ser d’art contemporani i la proposta del disseny, així com el mural ha d’anar relacionat amb la natura. Els treballs, a no ser que sorgeixi qualssevol problema que el comú d’Encamp, com a promotor de la iniciativa, i l’artista escollit hauran de resoldre si escau, s’hauran de desenvolupar entre els mesos de setembre, octubre i novembre.

Comentaris

Trending