Un “mural de referència” per embellir l’oficina de turisme del Pas de la Casa

El comú d’Encamp ha convocat el concurs per seleccionar l’artista que es faci càrrec del projecte, que ha de tenir una temàtica lligada a la natura

L'oficina de turisme del Pas de la Casa.
L'oficina de turisme del Pas de la Casa. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp vol aprofitar la façana de l’oficina de turisme del Pas de la Casa per col·locar un mural que sigui tota una referència internacional. Per això ha obert un concurs per seleccionar l’artista que es faci càrrec del projecte. Es vol tenir-lo escollit un cop hagi passat l’estiu.

El concurs s’ha publicat aquest dimecres al BOPA. Ha de permetre contractar un artista, amb una experiència mínima de tres anys en el camp per a la creació del mural, Aquest se situarà a la façana esquerra de l’edifici.

D’aquesta forma, s’embellirà el lloc, que es troba al centre de la població i és tota una referència per als visitants. D’aquesta forma, el comú entenc que es contribuirà a fer “un entorn urbà més atractiu i, fins i tot, icònic pel Pas de la Casa”.

Es vol que la temàtica de disseny vagi lligada amb la natura i ha de ser d'art contemporani. Els criteris de puntuació que es tindran en compte són el preu, la proposta creativa, el temps d'execució i l'experiència de l'artista. També es valoraran els materials utilitzats, d'acord amb les condicions climatològiques de la zona. El conseller de cultura i Afers Socials, David Cruz, ha explicat que “obrim aquest concurs perquè, un cop més, a través de la cultura i les arts plàstiques puguem contribuir a l'embelliment i la dinamització del Pas de la Casa”.

El termini de presentació de les ofertes s’allargarà fins al 24 d’agost. A partir d’aquí, el comú es prendrà unes setmanes per acabar d’escollir l’artista guanyador i es vol que el mural es pugui anar realitzant ja durant la tardor.

Comentaris

Trending