El coronavirus torna a fer la guitza al Saló de la Infància

El comú d’Encamp ha optat per suspendre per segon Nadal consecutiu l’esdeveniment, tant per la “incertesa” de la pandèmia com per la dificultat d’adaptar-lo a les mesures de prevenció decretades des de Salut

Una edició anterior del Saló de la Infància i la Joventut.
Una edició anterior del Saló de la Infància i la Joventut. Visitandorra.com

Els nens i adolescents d’Encamp i del Principat es tornaran a quedar sense una de les cites nadalenques més tradicionals: el Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra. El comú ha optat per suspendre, novament, l’edició que s’havia de celebrar enguany. El motiu? Igual que l’edició del passat hivern, la pandèmia. Es considera que la situació sanitària encara no farà possible l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

De fet, el comú confiava en poder tirar-lo endavant, després de la suspensió del passat Nadal. Per això, ja a l’abril, es va convocar el concurs per contractar l’empresa que es fes càrrec de l’organització, si finalment era factible celebrar-lo. El termini per presentar ofertes va expirar el passat 4 de juny.

Vista la situació epidemiològica, la corporació va optar per ajornar la decisió sobre si adjudicava o no l’encàrrec. Es volia, justament, veure com evolucionava tot plegat. Ara, però, s’ha optat per prendre ja la decisió. I aquesta ha estat negativa. Per segon any consecutiu, el Saló haurà d’esperar per arribar a la 29a edició.

En l’edicte publicat aquesta setmana al BOPA per oficialitzar la decisió, es justifica, per un costat, “per les circumstàncies actuals d’incertesa davant la situació epidemiològica i sanitària pel coronavirus SARS-CoV-2”. Per l’altre, també es posen en relleu “les mesures excepcionals a prendre en l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques”.

Per tant, el que s’ha optat és per declarar desert el concurs. Tocarà, doncs, creuar els dits i esperar que pel Nadal del 2022 sí que sigui possible recuperar una cita tan tradicional al Principat.

Etiquetes

Comentaris

Trending