Convoquen una cadena humana contra el tancament del Palau de Gel

La mobilització ja circula per les xarxes socials i tindrà lloc el pròxim dijous a dos quarts de set de la tarda davant la porta del centre esportiu

El rètol de la façana principal del Palau de Gel.
El rètol de la façana principal del Palau de Gel. G. P.

Alguns ciutadans de Canillo es volen mobilitzar per expressar la seva oposició al tancament del Palau de Gel. Per això, a banda de la recollida de signatures que està en marxa a alguns establiments de la parròquia, per aquest dijous s’ha convocat una cadena humana just davant de la instal·lació. L’objectiu és deixar clar que volen que continuï obert l’espai, que a més de la pista de patinatge inclou molts serveis per al poble.

La convocatòria ha començat a circular per les xarxes socials. La cita és el pròxim dijous, a partir de dos quarts de set de la tarda davant del mateix Palau. Es vol fer una cadena humana, això sí, respectant la distància de seguretat obligatòria davant la pandèmia provocada pel coronavirus. A banda, es demana que els assistents encenguin la llanterna del seu telèfon mòbil com a mostra de l’oposició al tancament de la instal·lació.

L’acció se suma a la recollida de signatures que s’ha encetat aquesta setmana en diferents locals de Canillo. Els impulsors remarquen que, pista de gel a banda, els terrenys i l’edifici alberguen serveis importants per a la població. És el cas de la piscina, però també de l’escola bressol o l’auditori.

Bartumeu i els propietaris dels terrenys sortint del Palau.

Relacionat

La propietat exigirà a la Batllia el desnonament del Palau de Gel

La cadena humana es convoca per a tot just una setmana després del que sembla, de moment, el trencament de les converses entre la propietat i el comú per al que havia de ser el nou contracte de lloguer dels terrenys. De fet, els primers van refusar la darrera proposta de la corporació, que consistia en la compra de la parcel·la i demanaven que se’ls donessin les claus del Palau. El cònsol major, Francesc Camp, no va acudir a la cita i la representació lletrada dels propietaris va anunciar que s’iniciarà una acció judicial per a instar al desnonament.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending