El conveni de cessió del Casamanya es preveu que es pugui firmar a l’octubre

La primera reunió entre les diverses parts implicades es va celebrar fa uns dies i es van perfilar certs aspectes de les pròximes trobades

Una imatge de l'antic Casamanya, al centre d'Ordino.
Una imatge de l'antic Casamanya, al centre d'Ordino. ALTAVEU MÈDIA

El primer contacte entre Govern, comú i quart pel Casamanya ha tingut un resultat positiu. Així ho asseguren des de la darrera entitat, després de la reunió celebrada fa uns dies per començar a traçar les línies per tal de conformar el conveni de cessió de les instal·lacions històriques d’Ordino. De fet, es preveu que es pugui firmar a l’octubre, fet que inclou certa celeritat a l’hora de convocar pròximes trobades entre les tres parts implicades.

Des del quart asseguren que va haver-hi molt bona entesa, i que les sis persones encarregades de formar part de la comissió i de considerar les directrius ja s’han escollit. Ara falta continuar convocant trobades. De moment, la pròxima encara no té data. Estaria en mans del Govern, tot i que comú i quart també podrien fer-ho. “Però l’interessat és Govern, i estem esperant que ens diguin quan serà”, expliquen.

De fet, asseguren que hi ha certa celeritat en portar-ho tot endavant. “Les intencions és tenir enllestit i poder signar el conveni a l’octubre”, expliquen. Per tant, s’hauria de celebrar, com a mínim, una nova trobada al juliol i una altra al setembre. Les premisses que es tenen per ara de cara al conveni són les mateixes que es van assenyalar en el moment de signatura de l’acord d’intencions. Per exemple, fer la cessió pel màxim temps possible.

Comentaris

Trending