Les cònsols de la Massana no han decidit si actualitzaran el seu salari amb l’IPC

El comú ha augmentat en el pressupost totes les despeses en un 6% en previsió de la inflació

Comentaris

Eva Sansa i Olga Molné.
Eva Sansa i Olga Molné.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné ha dit, després de la sessió de comú d'aquest dijous, que encara no han decidit si els càrrecs polítics actualitzaran el seu salari amb l'IPC. "És una de les coses que haurem de parlar i a veure si fem el mateix que els altres comuns o si prenem la nostra decisió".

Molné ha anunciat que el comú ha augmentat en el pressupost totes les despeses en un 6% en previsió de la inflació. "Després ja es veurà partida per partida com es fa", ha afegit. Segons la cònsol, l'increment ja figurarà en la nòmina del mes de gener "i aleshores ja sabrem quin percentatge és".

A les sessions de consell de comú de dimecres, els cònsols de Sant Julià de Lòria i d'Escaldes-Engordany van decidir que actualitzarien la seva nòmina en funció de l'IPC que també repercutirà en els salaris dels funcionaris. L'IPC interanual estimat va baixar al 6,8% aquest novembre, segons la dada del departament d'Estadística que situa la inflació dues dècimes per sota de l'indicador del mes d'octubre quan va ser del 7%. És la mateixa a la xifra amb la qual es va tancar el mes de setembre.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending