Els cònsols d’Escaldes-Engordany actualitzaran el seu salari amb l’IPC

Aquesta actualització del sou es farà extensiva també a tots els funcionaris de la corporació comunal

Comentaris

Els cònsols escaldencs, Joaquim Dolsa i Rosa Gili.
Els cònsols escaldencs, Joaquim Dolsa i Rosa Gili.

Els cònsols d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Quim Dolsa actualitzaran el seu salari en funcio de l'Índex de Preus al Consum (IPC). Aquesta actualització es farà extensiva a tots els funcionaris. Dolsa ha evitat referir-se a augment ja que considera que es tracta d'una equiparació o d'una actualització.

Quim Dolsa ha lamentat que no hi hagi un govern més progressista que fes extensiva aquesta equiparació amb l'IPC "també als treballadors de les empreses privades". El cònsol menor d'Escaldes-Engordany no ha volgut aprofundir en el tema perquè considera que "és un debat estèril i s'ha d'aplicar el que es regula". Ha afegit que "el món real és diferent al món que ens agradaria".

Govern va augmentar el salari mínim un 7% el mes passat i va presentar una proposta amb una escala que baixa en 0,5 punts percentuals per cada 200 euros de salari, és a dir, les persones que cobrin entre 1.400 i 1.600 euros tindran un augment d'un 6,5% i així progressivament s'anirà en ascens salarial fins a la franja dels 3.800 als 4.000 euros que percebrien un 0,5% de salari més.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending