El Consell d'Infants de Sant Julià promou un Concurs de Balcons per a embellir la parròquia

Premiarà les millors fotografies que es publiquin a Instagram de balcons des d'aquest dimecres i fins al pròxim dia 12

Comentaris

Cartell del concurs.
Cartell del concurs.

En el marc del projecte d'embelliment de la parròquia de Sant Julià de Lòria que el Consell d'Infants promociona aquest curs 2022, el comú ha convocat el Concurs de Balcons, que premiarà les millors fotografies que es publiquin a Instagram de balcons i finestres de la parròquia amb plantes, flors i guarniments florals. L'objectiu és fomentar el verd urbà i conscienciar la població que engalanar-la i fer-la bonica és cosa de tots.

Les persones interessades i residents a Sant Julià de Lòria poden participar-hi des d'aquest dimecres 1 i fins al pròxim dia 12. Caldrà que les plantes i flors siguin naturals i que els balcons i finestres siguin visibles des de la via pública i compleixin la normativa de civisme i convivència ciutadana. Els testos i les jardineres dels balcons no poden sobresortir dels límits del balcó o finestra de l'edifici o sobre la via pública i no poden suposar cap perill per la seguretat dels vianants.

La iniciativa ha estat presentada aquest dimecres per la cònsol menor, Mireia Codina, i pels membres del Consell d'Infants, Lucia Dias i Enzo Romero. El primer premi és una passejada amb cavall a Naturland + dinar al restaurant  de la cota 2000 per quatre persones. Codina ha declarat que aquest certamen "és una mostra més de la utilitat dels Consells d'Infants", on hi ha joves implicats que ja pensen en com tenir cura de la parròquia a través de diverses propostes. Ha manifestat que la idea de la corporació és mantenir aquest concurs en anys posteriors sempre que es rebi una resposta per part de la ciutadania. Igualment, la cònsol ha explicat que aquesta iniciativa també completa la tasca intensa de manteniment floral en espais públics que fa el departament de Manteniment i Medi Ambient del comú.

Comentaris

Trending