El comú de Sant Julià resoldrà el problema dels cotxes aparcats a l'antiga oficina de Naturlandia

Els veïns s'han queixat de les dificultats que tenen per passar ja que l'espai és molt reduït entre la terrassa d'un bar i els vehicles

Comentaris

Cotxes aparcats aquest dilluns al recinte de l'antiga oficina de Naturlandia.
Cotxes aparcats aquest dilluns al recinte de l'antiga oficina de Naturlandia. Altaveu

El comú de Sant Julià de Lòria resoldra en breu el problema dels cotxes que s'aparquen al recinte de l'antiga oficina de Naturlandia. Els veïns s'han queixat que entre la terrassa d'un bar i els vehicles tenen poc espai per passar i que, en molts casos, es tracta de gent gran, que va des de l'avinguda Francesc Cairat a la de la Verge de Canòlich.

En tractar-se d'un terreny particular, els agents comunals no poden multar els vehicles aparcats. A més, la vorera, que està al nivell de la calçada, també és un espai molt utilitzat per deixar el vehicle mentre el seu conductor va a fer una gestió a un dels comerços de la zona.

L'oficina es va obrir durant el mandat comunal de Josep Miquel Vila, amb l'objectiu d'acostar l’oferta que hi ha a la Rabassa al poble. El projecte, impulsat per l’anterior director del parc lauredià, Enric Ordóñez no va arribar als dos anys de vida i va tenir un cost important amb la rehabilitació de l'edifici i la instal·lació d'un ascensor.

La corporació és conscient que allò s'ha convertit en un aparcament improvisat i gratuït i , al mateix temps que busca una utilitat per a l'edifici, vol resoldre quan abans millor que hi hagi vehicles. Una de les possibles solucions passa per posar tanques. El recinte que havia acollit durant molts anys una gasolinera és de lloguer.

 

 

Comentaris (1)

Trending