El comú de Sant Julià reforçarà Tràmits amb més personal

El cap de recursos humans, Abraham Férriz, manté reunions amb els diversos departaments per reestructurar la plantilla

El servei de Tràmits del comú de Sant Julià de Lòria.
El servei de Tràmits del comú de Sant Julià de Lòria. Comú de Sant Julià de Lòria

El nou cap de Recursos Humans, del comú de Sant Julià de Lòria, Abraham Férriz ha mantingut reunions amb els departaments per conèixer les seves necessitats i per dur a terme reestructuracions. Una de les opcions passa per dotar de més personal el servei de Tràmits.

Aquest servei a banda de les gestions comunals i de les de documents com el passaport assumeix també La Poste, els correus francesos. A partir d’aquest dilluns Tràmits modifica l'horari d'atenció al públic que passarà a ser de les 8h a les 14.30h de dilluns a divendres. El nou personal serà del propi comú ja que es descarta publicar un edicte extern.

En la reestructuració dels altres departaments queda pendent el de Turisme que ha patit en els darrers anys tres baixes, una d’elles per jubilació. A part de la feina administrativa, també es fa càrrec de l’oficina que hi ha a la plaça Laurèdia i que funciona tota la setmana. Aquest departament és clau per a la promoció de la parròquia i té un volum de feina molt alt.

La tasca del responsable de Recursos Humans és feixuga perquè en els darrers anys tot i l’alt número de treballadors no hi ha hagut ningú que fes aquesta feina amb prou coneixement de causa. Se n’han ocupat dos consellers i la secretaria general i ara, per primera vegada, hi ha un professional qualificat.

Comentaris (1)

Trending