El comú de Sant Julià posarà càmeres en més llocs després del nou acte vandàlic al Coll de la Plana

Encara no s'ha pogut identificar als autors de la bretolada i el cònsol major, Josep Majoral fa una crida a la responsabilitat i al respecte per a la resta de ciutadans

Comentaris

Algunes de les pintades al berenador.
Algunes de les pintades al berenador. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha anunciat aquest dimecres que es prendran mesures de seguretat al berenador del Coll de la Plana després del segon acte vandàlic. S'instal·laran càmeres en aquest lloc com en altres indrets de la parròquia laurediana.

Majoral ha opinat que "és una llàstima que el comú hagi de posar diners en la reparació d'instal·lacions comunals i que tres dies després trobem unes pintades a les taules. Hem de fer una crida a la responsabilitat i al respecte per a la resta de ciutadans. Són diners públics, són diners de tots nosaltres". El comú va fer la denúncia però encara no s'ha pogut identificar els autors de la bretolada.

 Al setembre, el berenador ja va patir un acte de vandalisme que va provocar serioses destrosses. Es van fer pintades a les parets i es van trencar taules i bancs. Ara fa uns dies, es van tirar endavant els treballs per reparar-los, amb un cost estimat de 17.000 euros.

En relació a la mort del llop a Naturlandia ha recordat que "vam rebre tot just divendres els informes de Govern i aquesta setmana els analitzarem per depurar responsabilitats".  Ha avançat que en un termini molt breu es prendran decisions

Comentaris (2)

Trending