El comú de Sant Julià impulsa la reactivació econòmica amb una plaça de cap de departament

Han sortit diversos edictes interns com el de dos administratius per al departament de Circulació i si no es cobreixen es publicaran els externs

Comentaris

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

Després de la seva aprovació en sessió de consell, el comú de Sant Julià de Lòria ha publicat els edictes interns per cobrir una plaça de cap de departament de Reactivació Econòmica i Comerç, i dos d’administratius del departament de Circulació. Si no es cobreixen per mobilitat interna es publicaran els corresponents edictes externs.

El cap de departament de Reactivació haurà d’aplicar el pla que es va presentar el passat mes de febrer i revitalitzar el comerç de la parròquia. Sota el nom 'Sant Julià avança', es tracta d'un document que integra nou estratègies, 40 accions i fins a 125 actuacions concretes -algunes ja iniciades pel comú i altres que s'hauran d'anar implementant durant els propers anys- que han de servir per reactivar l'economia i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Aquest lloc de treball correspon al nivell A1 de la graella salarial de la corporació laurediana, i el cònsol major, Josep Majoral explica que aquests edictes interns són per cobrir unes places que s’han creat. No obstant, en el cas del cap de departament de Reactivació Econòmica hi ha malestar entre els funcionaris, part dels quals considera que el lloc ja està assignat.

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.

Relacionat

Un edicte de controlador financer provoca recels entre els funcionaris del comú de Sant Julià

Majoral, però, recorda que si pot presentar tothom qui vulgui i que compleixi els requisits de l’edicte intern com són: formar part de la plantilla del comú en qualitat de funcionari, trobar-se en situació de servei actiu, disposar d’una experiència de com a mínim quatre anys en un lloc similar o tenir un Batxèlor d’Especialització o similar, equivalent al nivell 6b del MAQ (Marc Andorrà de Qualificacions), en l’especialitat de Turisme o Administració i Direcció d’Empreses.

Comentaris (21)

Trending