El comú de Sant Julià convoca la primera reunió de poble del mandat

Tindrà lloc el 2 de febrer al l’auditori Claror del Centre Cultural i de congressos lauredià i es presentaran els projectes d'aquest any

Una sessió de comú a Sant Julià de Lòria.
Una sessió de comú a Sant Julià de Lòria. COMÚ DE SANT JULIÀ

El comú de Sant Julià de Lòria convoca la primera reunió de poble del mandat. Servirà per fer balanç del primer any de consolat i per presentar a les lauredianes i als lauredians els projectes que liderarà  durant aquest 2021.

La trobada serà de lliure accés i tindrà lloc el dimarts 2 de febrer a les 20h a l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos lauredià.
Amb la seva celebració, el Comú segueix el compromís de transparència en la gestió i implicació de la ciutadania en el dia a dia de la parròquia. La reunió de poble s’adaptarà a la situació sanitària.

S’han establert protocols específics i s’ha limitat l’aforament seguint les recomanacions per a l’organització d’esdeveniments degut a les mesures excepcionals per fer front a la infecció. Per això, caldrà reservar l’entrada per correu electrònic a cultura@comusantjulia.ad o bé trucant al 744044.

Comentaris

Trending