El comú de Sant Julià augmentarà un 7% el sou dels treballadors però també el dels cònsols

La pujada està contemplada en el pressupost 2023 que s'ha aprovat aquest dimecres en sessió de consell

Comentaris

Edifici administratiu del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici administratiu del comú de Sant Julià de Lòria.

El comú de Sant Julià de Lòria augmentarà el salari dels treballadors i el dels cònsols en un 7% o en la mateixa xifra amb que tanqui l'IPC aquest any. Això implica una pujada en el capítol de personal com ha confirmat el cònsol major lauredià, Josep Majoral després de la sessió d'aprovació del pressupost.

Josep Majoral ha dit que "s'ha decidit augmentar l'IPC de manera general al capítol 1 i que és igual per a tothom ja siguin els funcionaris o la part política". Ha afegit que "nosaltres no ens congelarem el salari i que anirà amb la massa global del comú". Segons el cònsol major, "no hi ha un motiu concret per fer-ho o no fer-ho i l'IPC és igual per a tothom". 

La llei de pressupost, que està en tràmit parlamentari, estableix que el salari de tots els funcionaris de l’administració s’ha d’incrementar en un percentatge del 7% de manera general, sense fer diferències en funció de l’escala salarial. L'objectiu de la mesura és mantenir el poder adquisitiu del personal comunal i de les institucions davant de la inflació desbocada.

Comentaris (9)

Trending