El comú de Sant Julià aprovarà uns reglaments que aixequen reticències entre el personal

En el cas del de règim intern, els treballadors van fer unes aportacions i no han pogut veure el document final

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

La convocatòria de la sessió de comú de Sant Julià de Lòria d'aquest divendres on s'aprovaran diversos reglaments relatius al personal com l'intern o la nova estructura organitzativa, ha causat sorpresa entre part dels treballadors de la corporació. Primer per la rapidesa en arribar a la sessió de consell i després per no haver estat informats del contingut del document final del reglament intern.

Els responsables de departament van poder treballar en el primer esborrany de reglament i van poder aportar les seves propostes amb el cap de Recursos Humans i la representant de l'empresa contractada pel comú per a la seva elaboració. Es van fer dues reunions, una amb els caps de departament i una altra amb tot el personal. Posteriorment, no van tenir retorn i ara es troben amb la seva aprovació. Estan molestos perquè creien que se'ls presentaria el text abans de la seva aprovació ja que, teòricament, s'haurien d'haver tingut en compte les seves propostes.

També hi ha un cert malestar amb la nova estructura organitzativa i la graella salarial. La manca d'informació des de la majoria ha obert la via a tot tipus d'especulacions com, per exemple, una retallada salarial, cosa que les diverses fonts consultades neguen. Al mateix temps, hi ha casos d'alguns treballadors que han vist com baixaven en l'organigrama.

Durant la sessió de comú d'aquest divendres, s'ha d'aprovar el rReglament d'horaris personal de diferents departaments comunals i els compensacions pel personal, i el de  carrera professional horitzontal i gestió de l'acompliment pel personal.

Comentaris

Trending