El ‘Comú respon’ per començar la festa major de Sant Julià

La Colla Laurediana ha entrevistat els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina per donar el tret de sortida a cinc dies d'actes per a tots els públics

La Colla Laurediana entrevistant els cònsols
La Colla Laurediana entrevistant els cònsols Albert Sanjuan

Sant Julià de Lòria ha donat el tret de sortida a la festa major amb l’entrevista que la Colla Laurediana ha realitzat als cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina. Temes com els horaris de tancament dels actes, el balanç del mandat, la recuperació de la cala, el menjador social o les obres de la plaça de Rocacorba han estat alguns dels que s’han posat sobre la taula. Cinc dies plens d’activitats per gaudir al màxim.

Com si fossin periodistes, els membres de la Colla Laurediana han entrevistat als cònsols de Sant Julià, Josep Majoral i Mireia Codina. La plaça Major s’ha convertit en un estudi de ràdio i durant més d’una hora els mandataris han respost totes les inquietuds que se’ls hi ha plantejat. Després d’un breu discurs de Majoral s’ha encès la traca per donar el tret de sortida a la festa major de la parròquia 2023.

Entre els membres de la Colla Laurediana hi havia el cap de l’oposició al comú, el conseller de Desperta Lauredia, Cerni Cairat, i també el conseller general de Concòrdia, Pol Bartolomé. Majoral ha contestat a totes les preguntes. Entre aquestes hi havia l’horari de tancament dels actes per aquests propers cinc dies. “És una festa major totalment normalitzada i durant dos dies es tancarà a les tres de matinada i la resta es tancarà a les quatre. Això no vol dir que a aquesta hora en punt es tanca tot, sinó que es donarà una mica més de temps per si algú s’està acabant el beure”.

Una de les membres de la Colla Laurediana, Íngrid Bardina, ha exposat altres de les qüestions que volien saber com el menjador social, les obres de la plaça de Rocacorba. A Majoral se li ha preguntat si reobriria la cala i la resposta ha estat negativa.

Majoral no vol fer previsions sobre l’assistència que hi haurà des d’aquest divendres fins dimarts, però té clar que la plaça de la Germandat s’omplirà de gom a gom per als concerts de Blaumut i Lildami. En total més de 60 activitats per una de les festes majors més nombroses d’Andorra.

Comentaris

Trending