El comú d’Ordino destinarà 47.000 euros a enderrocar dos xalets ruïnosos al Serrat

Les dues edificacions es troben en estat ruïnós i ja no es preveia que es fessin servir, a banda d’estar en una zona de risc d’allaus

Les dependències del comú d'Ordino.
Les dependències del comú d'Ordino.

El comú d’Ordino enderrocarà dos xalets de la seva propietat que es troben situats a la urbanització de les Salines, al Serrat. Des de la corporació ja no se’ls dona cap ús i s’entén que estan ubicats a una zona de risc d’allaus. El cost de les obres ascendeix a uns 47.000 euros.

Fa temps que les dues edificacions, que es troben a la urbanització del poble del Serrat, estan desocupades. No tenen cap ús i, de fet, tampoc se’n preveia cap de cara al futur. I és que, actualment, el seu estat és ruïnós, segons s’ha explicat des del comú.

Aquest és un dels motius de la decisió de tirar-los a terra. L’altre és el fet que es troben ubicats a dues parcel·les afectades per risc d’allaus. S’entén, per això, que la millor solució és l’enderroc.

Per fer-ho, el comú ha convocat el concurs públic que ha de servir per seleccionar l’empresa que es faci càrrec dels treballs. El termini de presentació d’ofertes ja està obert i finalitzarà a inicis de setembre. S’espera que, de fet, aquell mateix mes puguin iniciar-se les obres.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending