El comú no preveu canvis immediats al tram segons els veïns conflictiu de l’avinguda Santa Coloma

Des de la corporació s’assegura que els accidents no són habituals i que, en tot cas, es podria acabar determinant alguna actuació per fer reduir la velocitat dels vehicles a mitjà termini

El tram de l'avinguda Santa Coloma que és conflictiu segons els veïns.
El tram de l'avinguda Santa Coloma que és conflictiu segons els veïns. A.B.

El comú d’Andorra la Vella no preveu a curt termini impulsar canvis en la circulació al tram de l’avinguda Santa Coloma més proper a la rotonda amb el carrer Gil Torres, malgrat els neguits dels veïns, que el consideren insegur. Des de la corporació es defensa que els accidents a la zona no són habituals i, per tant, no consideren necessari aplicar cap mesura. Tot i això, sí que apunten que de cara al futur es podrien fer accions, més dirigides a fer més agradable el desplaçament dels vianants.

L’accident viscut ara fa una setmana entre un cotxe i una motocicleta ha acabat fent vessar el got de la paciència de molts veïns de la zona. Fa temps que alerten que el fet que es pugui accedir des del carril direcció als baixadors que donen accés a l’antic Camí Ral i a Prada Motxilla suposa una maniobra de risc i, sinistre a banda, ja s’han viscut altres situacions amb forts ensurts. Per això són molts els que demanen alguna millora que doni més seguretat.

El tram que provoca inseguretat als veïns.

Relacionat

Veïns de l’avinguda Santa Coloma demanen un accés viari més segur a l’antic Camí Ral

Consultades per Altaveu, però, fonts de la corporació han explicat que aquesta acció no es preveu, almenys a curt termini. De fet, asseguren que “els accidents no són, afortunadament, la tònica a la zona”. Per tant, “no es preveuen de manera immediata canvis”.

Una imatge de l'accident entre una moto i un vehicle a Andorra la Vella

Relacionat

Un ferit a un accident entre una moto i un turisme a Andorra la Vella

Tot i això, des del comú sí que es posa en relleu que “treballem des de fa temps en la implementació a tota la parròquia de mesures com la reducció de velocitat i la proliferaicó de zones amb circulació màxima permesa a 30 quilòmetres per hora”. Aquestes accions tenen com a objectiu “afavorir el passeig de vianants i millorar la seguretat tant per ells com per al trànsit”. I és, en aquest marc, en el qual “no es descarta estudiar la implantació de més mesures per seguir fomentant l'objectiu esmentat”.

Comentaris (1)

Trending