El comú d’Escaldes retornarà els diners del darrer torn de les activitats esportives d’estiu

La corporació considera que si no dóna el servei no pot cobrar-lo i que no és just que els pares hagin de suportar la despesa

El logotip del certamen que ha quedat en certa manera estroncat.
El logotip del certamen que ha quedat en certa manera estroncat. COMÚ D'ESCALDES

Excepte per a poc menys de mig centenar d’infants, l’Escaldes-Estiu ha acabat. El darrer torn de les activitats esportives estiuenques del comú d’Escaldes no podran celebrar-se amb normalitat degut als positius de coronavirus que s’han detectat la darrera setmana. En conseqüència, la corporació retornarà els diners a aquelles persones que haguessin inscrit (i pagat) els seus infants a l’esmentat últim torn de les activitats.

Els responsables comunals consideren que si no es dóna el servei, aquest no s’ha de cobrar, per molt que sigui per una raó de causa major com el confinament o quarantena preventiva, per dir-ho així, que divendres el ministeri de Salut va decidir aplicar a tots els infants i monitors que fins llavors havien passat a l’Escaldes-Estiu. Aquest dissabte es van sotmetre al test de detecció ràpida fins a 325 persones que han participat en les esmentades activitats, i en un parell de dies a tot estirar s’haurien de saber els resultats.

Un sanitari dels bombers endreçant una mostra.

Relacionat

Més de tres-cents participants a les activitats Escaldes-Estiu s’han sotmès a les proves de Covid

Ben aviat el comú comunicarà la fórmula per la qual retornarà els diners abonats, però no hi ha dubte que tornarà la part proporcional al darrer torn a aquells que no el puguin dur a terme perquè “és el més just”, “no es pot fer suportar a les famílies una despesa per un servei que no han rebut”, han indicat les fonts consultades.

Comentaris

Trending