El comú de Canillo s’endarrereix a presentar els comptes del 2020

Els terminis no s’han complert, ja que devien haver sigut públics el primer trimestre d’aquest any

Edifici del comú de Canillo.
Edifici del comú de Canillo. COMU CANILLO

La consellera de l’oposició, Dolors Cabot, ha sol·licitat els tribunals de comptes dels anys 2018 i 2019, per poder fer-ne una revisió. Ha sigut en aquesta petició, on s’ha vist que el comú anava en retard en presentar el corresponent al 2020. Tot i que el balanç ja estaria tancat i que no està en auditoria, no s’han fet públics per diferents inconvenients. El cònsol major, Francesc Camps, ha assegurat que es tenen tots els esforços en poder tancar al més aviat possible i presentar-los al proper consell de comú.

Cabot ha indicat que, en l’opinió de l’oposició, aquests tribunals de comptes ja es devien tenir. L’any 2019, concretament, es va tancar al desembre. Tot i això, ha indicat que “volem pensar que les coses s’estan fent bé. Però, s’haurien de plantejar per fer millores, per si hi ha certes coses que es puguin canviar”.

D’altra banda, s’ha demanat per part de l’oposició mantenir una regularitat en els terminis, ja que aquest endarreriment suposaria una irregularitat en el calendari. Camps també ha mostrat la seva preocupació per aquest fet i ha indicat que tractaran de solucionar-ho com més aviat possible. Marc Casal, cònsol menor, ha assegurat que els motius han sigut principalment sanitaris, ja que els comptes actualment estan redirigits a una empresa externa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.