El comú d’Andorra la Vella vol un “equilibri” entre botigues i restauració a l’avinguda Meritxell

La cònsol major, Conxita Marsol, defensa que el carrer “ha de ser eminentment comercial” i indica que encara es treballa “en una reflexió sobre com ho hem de fer” abans de poder aixecar la moratòria de permisos actual

Marsol, amb el cap de Govern, Xavier Espot, passen al costat d'una terrassa al carrer Callaueta.
Marsol, amb el cap de Govern, Xavier Espot, passen al costat d'una terrassa al carrer Callaueta. G. P.

El comú d’Andorra la Vella encara manté la moratòria a l’hora d’autoritzar noves terrasses a l’avinguda Meritxell. La cònsol major, Conxita Marsol, ha explicat que encara s’està treballant en la fórmula que ha de permetre aixecar la restricció. I és que la corporació entén que l’artèria ha de continuar sent eminentment comercial. Per això, ha apostat per “trobar un equilibri” entre els diferents tipus d’establiments.

“Meritxell ha de ser un carrer comercial”, ha afirmat Marsol. Per això, ha recordat, es va aplicar la moratòria el passat juliol. S’havien detectat fins a tres locals que en poc temps s’havien convertit de botigues a locals de restauració. I es tracta d’una situació que preocupava. Per això, es va actuar.

Una terrassa instal·lada a l'avinguda Meritxell.

Relacionat

Congelada l’autorització de llicències de noves terrasses a bars i restaurants a Meritxell

La congelació de permisos encara continua vigent. Per ara, no es preveu, almenys a curt termini, aixecar-la. Marsol ha apuntat que “no seria bo que l’avinguda fos més de bars i restaurants”. Al seu entendre, “hem de treballar per mirar de trobar un equilibri”.

Per ara, es continua “reflexionant per veure com ho fem”. La cònsol major ha recordat que de locals de restauració hi ha altres zones més idònies, com ara el centre històric.

Comentaris (1)

Trending