El comú d'Andorra la Vella no es planteja augmentar la vigilància al Parc de la Serradora

Es considera que amb l'actual ja ni ha prou i que la instal·lació lúdica de Santa Coloma no és especialment conflictiva malgrat l'incident d'un jove que va amenaçar aquest dimecres l'encarregat de la seguretat amb un punxó

Comentaris

Els joves pintant el mur aquest dijous.
Els joves pintant el mur aquest dijous. B.N.

El comú d'Andorra la Vella no es planteja augmentar la vigilància al parc de la Serradora tot i l'incident d'aquest dimecres quan un jove va amenaçar l'encarregat de la seguretat amb un puxó. El conseller d'Esports i Joventut, Alain Cabanes ha dit aquest dijous que el lloc és segur. "Des de l'inici vam posar vigilància i no hi ha cap problema en aquest aspecte".

Cabanes ha fet aquestes declaracions durant la presentació d'un taller de grafit en un mural del parc. L'acció té un cost de 6.000 euros i ha comptat amb l'assessorament d'un professional. Els dibuixos tenen relació amb l'antic espai que ocupava una serradora. S'ha aprofitat les vacances de Tots Sants perquè els joves fessin expressió lliure.

El departament de Joventut ha estat l’impulsor del projecte després que l’Associació d’Skateboard i Snowboard d’Andorra va proposar la idea de decorar el mur del parc. El conseller d’Esports i de Joventut,  ha explicat que amb la iniciativa s’ha volgut implicar tant els integrants del col·lectiu d’skaters com els joves usuaris del Rusc, amb la voluntat que es facin més seu un dels espais que més utilitzen.

Ha subratllat que la de la Serradora és una de les diferents zones esportives urbanes que s’han adequat recentment a la parròquia, i a les quals se sumen l’àrea esportiva del Parc Central, el circuit de cal·listènia de la recta de la Margineda i les futures pistes de bàsquet que s’habilitaran al carrer Prat Salit fruit dels primers Pressupostos participatius. Entre les activitats que s’han dut a terme a l’Skate Parc, destaca la del passat 11 de setembre, quan l’espai va acollir una prova de la Lliga catalana d’skateboard amb molt èxit d’assistència.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending