Comença la reforma del carrer La Llacuna i costarà 500.000 euros

Aquesta setmana s’inicia la remodelació que permetrà el pas de vehicles per als veïns i mantindrà les zones de càrrega i descàrrega, amb la previsió de poder estrenar-lo per la Festa major

Comentaris

Una imatge de com hauria de quedar el carrer de La Llacuna.
Una imatge de com hauria de quedar el carrer de La Llacuna.

Els treballs d’embelliment del carrer de La Llacuna comencen aquesta setmana amb l’objectiu que quedin enllestits a principi d’agost, per la Festa major. Les tasques que es portaran a terme permetran el pas de vehicles per als veïns i mantindrà les zones de càrrega i descàrrega. Es tracta d’un carrer residencial, que connecta els de mossèn Cinto Verdaguer i mossèn Enric Marfany a l’entorn de la plaça Guillemó, i s’hi troba un dels Centres d’Atenció Primària més importants de la parròquia.

El carrer de la Llacuna es remodela per prioritzar el pas dels vianants, si bé es permetrà el pas dels vehicles dels veïns i les càrregues i descàrregues. En les properes setmanes se substituirà el paviment, l’enllumenat públic, el mobiliari, s’instal·larà una minideixalleria i es reforçarà l’enjardinat. A més, s’arranjarà l’accés al rec del Solà pel camí dels Espuis i s’enderrocarà un petit magatzem comunal on s’hi adequarà una zona d’estada.

Aquesta actuació tindrà un import de 504.301,39 euros. Segons indiquen des del comú, s’emmarca en la política de millora dels barris i en les accions per afavorir el benestar dels ciutadans amb nous espais que donen prioritat als vianants.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending