Comença la prova pilot de l’aparcament dissuasiu a Andorra la Vella

El comú ofereix la nova tarifa entre les 7 del matí i les 10 de la nit, que serà a 30 euros mensuals, i que es destinarà únicament per als treballadors de la capital

L'aparcament dissuasiu en el límit entre Andorra la Vella i Santa Coloma
L'aparcament dissuasiu en el límit entre Andorra la Vella i Santa Coloma

El comú d’Andorra la Vella engega la prova pilot adreçada a les persones que treballen a la parròquia, amb l’objectiu de contribuir a descongestionar el trànsit. Com ja s’havia explicat, consistirà a oferir abonaments mensuals a un preu de 30 euros, que equival a un euro al dia, a l’aparcament del Parc Fluvial. El pàrquing ofereix un centenar de places de rotació amb les tarifes habituals, i adequarà la disponibilitat en funció de la demanda.

La mesura pretén que els treballadors de la parròquia tinguin l’opció d’aparcar el seu vehicle a un preu reduït en horari laboral. Per aquest motiu s’ha establert de les 7 del matí a les 10 de la nit, i que així es desplacin al seu lloc de treball a peu o bé en autobús. Aquest aparcament es troba al límit entre Andorra la Vella i Santa Coloma, que, segons el comú, és una ubicació que permet una bona connexió a peu a diferents punts de la parròquia, ja sigui a través del passeig del riu o de les avingudes Santa Coloma i d’Enclar.

També en autobús ofereix bona connexió, i la corporació destaca que el comunal té un preu simbòlic de 0,10 euros i que hi té parada a pocs metres de l’aparcament. A més, ara és combinable amb la mesura del Govern que dóna gratuïtat a aquells que tenen l’abonament del transport nacional.

Els interessats a sol·licitar aquest abonament es poden descarregar el formulari a través de la web i hauran de tramitar la demanda a les oficines de l’Aparcament Centre Ciutat, al carrer Prat de la Creu.

 

Comentaris (3)

Trending