Comença l’enderroc de l’antiga plaça de braus d’Andorra la Vella

Les màquines ja han iniciat les obres per tirar a terra l’edifici, actuació que ha de permetre guanyar espai per a l’aparcament comunal que hi ha davant el Govern

Les màquines enderrocant ja l'edifici.
Les màquines enderrocant ja l'edifici. G. P.

L’antic edifici que va albergar durant anys la seu del servei de conservació i explotació de carreteres (COEX) i, ja més recentment, el centre de vacunació i de proves de detecció de la Covid-19 té els dies comptats. Les obres per enderrocar-lo ja han començat, una intervenció que permetrà ampliar l’actual aparcament comunal existent. Les màquines ja treballen en una actuació que suposarà un cost per a la corporació d’Andorra la Vella proper als 170.000 euros i ha d’estar enllestit abans de Nadal.

Les obres van ser adjudicades pel comú ara fa uns dies a l’empresa Locubsa i ara aquesta ha posat fil a l’agulla. Les màquines i els operaris han començat l’enderroc per la part de l’edifici més propera a Prada Casadet. Ja hi ha un tros de paret a terra.

La intenció del comú amb el desmunt de l’antiga seu del COEX, i encara més anteriorment plaça de braus, és guanyar espai. S’entén que a l’edifici ja no se li pot donar cap ús i es prefereix, ja que s’ha llogat el terreny, tenir més metres quadrats disponibles per a estacionament. A banda, de cara al juliol, serà més fàcil instal·lar la carpa per al Cirque du Soleil.

Els treballs tindran un cost, si no surt cap imprevist, de 170.000 euros. L’empresa responsable disposa d’un termini de sis setmanes per finalitzar-los. Per tant, si res es torça, hauria d’estar enllestit tot abans de Nadal.

Comentaris (3)

Trending