Canillo organitza un cicle de conferències sobre les tendències turístiques actuals

Tres experts de renom es reuniran a l’Auditori del Palau de Gel el pròxim 22 de setembre per exposar i analitzar els diferents models que es plantegen al sector

Cartell del cicle de conferències a Canillo
Cartell del cicle de conferències a Canillo

El comú de Canillo organitza un cicle de conferències que tindrà lloc a l’Auditori del Palau de Gel el pròxim dia 22 de setembre a partir de les 10:30. Sota la pregunta “El turisme de Canillo té futur, però és urgent reconvertir-lo?”, tres experts de renom vinculats al sector des de diferents àmbits exposaran i analitzaran els models i les tendències actuals. Aquesta iniciativa impulsada pel departament de Dinamització turística i cultural s’emmarca en unes jornades de treball que constaran en tres fases.

La primera, que servirà com a introducció, a partir de les ponències de Blanka Trauttmansdorff, representant de Turisme d’Àustria; Bruna Hallém Vocal a l’Instutito Tecnológico Hotelero, Mesa de Turismo de España, Co-Head Hospitality Spain, i Miquel Puig, Doctor en Economia. La segona, amb l’anàlisi dels resultats de l’estudi de mercat que la corporació comunal ha dut a terme aquest estiu entre els turistes que han visitat la parròquia, a fi de conèixer el seu perfil i la seva experiència de visita. I, per últim, una tercera fase que incorporarà la celebració d’unes taules de treball en les quals es convidaran els agents turístics de la parròquia per debatre sobre la situació actual del sector.

El comú recopilarà i analitzarà la informació obtinguda en les tres fases, a fi d’extreure’n unes conclusions que portin a la elaboració d’un full de ruta i un pla d’accions pel sector pels pròxims anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending