Canillo destina 39.000 euros a completar la reforma del parc de Sella

La corporació encarrega els jocs infantils que han d’instal·lar-se al remodelat espai, una tasca que hauria d’estar enllestida, a tot tardar, al febrer

Una imatge del comú de Canillo.
Una imatge del comú de Canillo. ARXIU

El comú de Canillo preveu completar en unes setmanes la reforma del parc de Sella. Així, després d’una primera actuació que s’ha dut a terme els darrers mesos, ara s’han contractat els nous jocs infantils que s’instal·laran. El cost d’aquesta actuació ascendeix a prop de 39.000 euros i hauria d’estar enllestida al febrer.

D’aquesta forma, la corporació completa un projecte que va iniciar a l’estiu. Llavors, va destinar uns 94.000 euros a la millora del parc de Sella, que està situat a la sortida nord de Canillo. Aquesta actuació ja està finalitzada i, ara, toca posar els jocs infantils.

Edifici del comú de Canillo.

Relacionat

Canillo destina prop de 160.000 euros a dos parcs infantils

Per això, es va convocar ara fa unes setmanes el corresponent concurs públic per a la compra de les estructures i la seva col·locació al parc. Ara, s’ha encarregat aquesta tasca a l’empresa Aldrim, que percebrà 38.860 euros. Per tant, en global la intervenció haurà suposat un inversió entorn els 133.000 euros.

Les actuacions, doncs, s’han de realitzar els pròxims dies. De fet, el termini es preveu en unes vuit setmanes. Per tant, a tot tardar, el nou parc hauria d’estar enllestit al febrer.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending