Canillo destina prop de 160.000 euros a dos parcs infantils

El comú millorarà les actuals instal·lacions de Sella també en obres, i construirà un nou espai, demanat pels veïns, a l’Aldosa

Edifici del comú de Canillo.
Edifici del comú de Canillo. COMÚ CANILLO

El comú de Canillo destinarà prop de 160.000 euros a millorar les zones infantils de la parròquia. En concret, es millorarà l’espai ja existent al costat de l'entrada sud del poble. Per altra banda, i seguint la demanda dels veïns, feta durant les reunions de poble, es construirà un de nou a l’Aldosa. En tots dos casos, haurien d’estar enllestits a inicis de la tardor.

La corporació aposta per millorar els serveis per a la infància a la parròquia. En aquest cas, invertint en dos parcs. Un, ja existent. És el de Sella, que es troba situat a l'entrada sud del poble, a la sortida de Canillo en direcció nord. Les instal·lacions es renovaran de forma important.

Així, el comú ha adjudicat els treballs per fer aquesta millora. L’ha encarregat a l’empresa Treballs Públics la Coma. El pressupost serà de 93.959,96 euros i les obres han d’estar enllestides, un cop es posin en marxa, en un termini de vuit setmanes.

L’altra actuació es farà a l’Aldosa. Fa uns mesos, durant una reunió de poble, els veïns van reclamar que un espai d’aquesta mena faltava al poble. I el comú ha escoltat la demanda. Ha adjudicat la construcció d’un nou parc infantil per un import de 64.597 euros. Ocuparà un espai de 78 metres quadrats.

Igual que el primer projecte, la idea és que les obres s’allarguin tot just vuit setmanes. Per tant, si res es torça, tots dos espais lúdics haurien d’estar en funcionament a inicis de la tardor.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending