La campanya 'Impulsem la Massana' s'iniciarà el pròxim dia 31

Promocionarà els establiments comercials de la parròquia a través d'uns vals de descomptes directes

Interior d'un comerç de la Massana.
Interior d'un comerç de la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana donarà el 31 d'agost el tret de sortida a la campanya que promocionarà els establiments comercials de la parròquia a través de vals de descomptes directes, l'import dels quals assumiria totalment la corporació. Els establiments encara es poden adherir a aquesta campanya de promoció.

 

El departament de Dinamització s'ha anat posant en contacte amb les botigues i empreses que figuren a la seva base dades. El comú també ha fet un avís al BOPA perquè tothom n'estigui informat. En un principi, el tràmit es podia fer fins el 13 de juliol però s'ha allargat tenint en compte que alguns negocis han tardat en obrir després del confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19 i que altres no han pogut fer per l'excés de feina.

La cònsol major massanenca. Olga Molné ja va aunciar durant una sessió de comú del mes de juny la posada en marxa d'un paquet de mesures per reactivar l'economia de la parròquia així com la reducció de la despesa comunal. La proposta de reactivació del comerç local compta amb un pressupost de 50.000 euros.

També es va aprovar  l’ampliació del doble de la superfície autoritzada a les terrasses, perquè els bars i restaurants puguin disposar de més espai per distribuir els seus clients, com marquen les mesures de seguretat, però sense tenir una major despesa. Una altra mesura és el retorn de l’impost de radicació a les empreses que hagi hagut de tancar portes durant el confinament i no hagin pogut tenir ingressos.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending