Les càmeres de seguretat a l’avinguda Verge de Canòlich costaran més de mil euros a l’any

El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat la instal·lació i el manteniment d’uns tres equipaments a la zona i estaran disponibles a partir del febrer

Comentaris

Les càmeres s'instal·laran a la part alta de l'avinguda Verge de Canòlich.
Les càmeres s'instal·laran a la part alta de l'avinguda Verge de Canòlich. Toni Solanelles

El comú de Sant Julià de Lòria ja ha adjudicat la instal·lació de les càmeres de seguretat a l’avinguda Verge de Canòlich. Concretament, l’empresa farà el muntatge dels aparells, que seran tres aproximadament al llarg de tota la zona, i també el manteniment posterior. En aquest últim aspecte, es destinaran més de mil euros anuals a partir del segon any de la seva implantació.

L’adjudicació s’ha fet a l’empresa Loan Miño – Grup Lomi per 32.486 euros. El contracte entre l’entitat i el comú inclou els 30 dies que ha de durar com a màxim la instal·lació dels aparells i, posteriorment, un any renovable fins a sis per al manteniment. En aquest sentit, el comú destinarà 1.252,96 euros a l’any. Segons indica el cònsol major, Josep Majoral, les càmeres devien estar en funcionament a partir del febrer, aproximadament.

Tot i això, el comú encara s’ha de reunir amb l’empresa per tal de tancar el calendari i establir els terminis per començar les tasques. “Tenim clar que abans de finalitzar el tercer trimestre han d’estar en funcionament”, ha apuntat Majoral. Com ja va apuntar quan es va convocar el concurs, en aquesta zona s’han detectat certs aldarulls i amb aquest mètode es busca augmentar la seguretat pública de la parròquia.

De fet, Majoral ha apuntat que a Sant Julià ja hi ha diverses instal·lacions d’aquesta mena, “en zones on hem considerat que eren necessàries”. Així mateix, no es descarta poder posar més càmeres en altres punts de la parròquia on es vegi que puguin caldre. En aquest sentit, Majoral ha explicat que “quan posem una càmera en un parc infantil, és perquè no trenquin els gronxadors, pel que pugui passar, al final és una qüestió d’ordre públic”.

Comentaris

Trending