Caldea decideix mantenir l’aforament al 30% i espera una bona afluència pel pont d’octubre

El centre termal ha tancat el mes de setembre amb un bon ritme en la freqüentació i preveu fer un balanç del mes d’octubre en línia al pressupost post-Covid per tancar l’any sense pèrdues

Una imatge de Caldea amb la llacuna exterior en primer terme.
Una imatge de Caldea amb la llacuna exterior en primer terme. CALDEA

Tot i que la normativa li possibilita ocupar les instal·lacions fins al 50% de l’aforament màxim, Caldea ha decidit mantenir al 30% de la capacitat total l’afluència màxima. Aquesta decisió es pren amb la voluntat i consciència de tractar de garantir la distància i la confortabilitat del client.  I s’adopta fins i tot davant del proper pont d’octubre amb la previsió de tenir una alta demanda de visitants.

La seguretat és la gran premissa de Caldea i queda garantida a totes les instal·lacions, i així s’ha demostrat durant l’estiu, tal i com remarquen des del centre termolúdic, en què l’afluència registrada ha conviscut sense incidències amb les mesures extraordinàries de prevenció contra la Covid-19. L’spa termal ha tancat el mes de setembre amb un bon ritme en la freqüentació i preveu fer un balanç del mes d’octubre en línia al pressupost post-Covid per tancar l’any sense pèrdues.

Caldea afronta amb optimisme el primer dels ponts de la temporada de tardor. Segons la directora de Màrqueting i Vendes, Patrícia Garcia, “ara com ara les reserves omplen pràcticament l’aforament establert del 30%, amb algunes places disponibles els migdies i nits, fora dels horaris de més afluència habitualment”. De fet, és imprescindible reservar l’entrada de forma anticipada a través del web caldea.com per garantir l’accés al centre.

innuu
INÚU ha estat uns dies d'aturada tècnica.

El centre termal manté oberts el termolúdic, l’spa Orígens i l’spa només per a adults, INNÚ. En els últims dies, a partir de les noves mesures decretades pel Govern i amb l’objectiu de reforçar la prevenció, el centre ha mantingut tancades les saunes, els hammams i les dutxes vaporitzades. Pel que fa a Likids, l’spa exclusiu per a nens i nenes, continuarà tancat.

INÚU, l’espai adreçat només per adults, reprèn la seva activitat després de cinc dies d’una petita aturada tècnica per a les tasques de manteniment (del 28 de setembre al 2 d’octubre). Després de buidar tota l’aigua termal de les llacunes (663 m3), l’equip es va concentrar aquests dies en dur a terme diferents manteniments preventius com és el cas del revestiment d’acer inoxidable, de les bombes d’aigua, de la climatització, i dels desguassos. Pel que fa a l’aigua termal, no només s’utilitza per a les piscines, sinó que també s’utilitza per guanyar eficiència energètica.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending