El caga tió i el Pare Noel marquen el cap de setmana de Nadal a Andorra la Vella

Els infants són els protagonistes picant la figura gegant, que s’ha renovat aquest any i que s'ha anat alimentant des de l'inici del Mercat de la plaça del Poble

Comentaris

Infants fent cagar el tió aquest divendres.
Infants fent cagar el tió aquest divendres. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Els infants fan cagar fins dissabte el nou tió gegant que s’ha instal·lat a un dels extrems del Mercat de Nadal d'Andorra la Vella. És la recta final de les activitats amb els infants com a grans protagonistesEl Tió de Nadal, que des que va començar el Poblet s’ha anat alimentant, ha cagat aquest divendres i ho faà demà dissabtes 12 i les 14 h. La figura gegant, que s’ha renovat aquest any, està situada a l’avinguda Meritxell, 10, al passatge de la Vinyeta, un dels accessos principals al Mercat de Nadal de la plaça del Poble.

El dissabte, vigília de Nadal, el Pare Noel recorrerà l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma, a partir de les 16.15 hores, mentre que a Andorra la Vella ho farà a partir de les 17 hores (passarà pels carrers de la Unió, avinguda Meritxell fins a la plaça Guillemó, carrer Dr. Nequi i arribada a la plaça Príncep Benlloch). Es preveu que arriba a la plaça del Poble cap a les 18 hores per fer una visita al Mercat de Nadal, rebre els infants a la glorieta de la plaça del Poble i recollir les cartes.

La jornada acabarà amb la Missa del Gall, a les 12 de la nit, a l’església de Sant Esteve. En acabar, a la rambla Molines hi haurà xocolatada, coca i moscatell. El Mercat de Nadal obre fins al 31 de desembre a la plaça del Poble, amb totes les activitats associades com la pista de patinatge i l’Oficina de correus màgica. Cal tenir en compte, però, que les activitats es tancaran a les 19 hores aquest dissabte 24 de desembre, i que el Mercat romandrà tancat el diumenge 25.

Comentaris (1)

Trending