El CAEE acull una mostra de fotografies de l’antic Festival Internacional de Jazz d’Escaldes

El comú anunciarà a través de les seves xarxes socials activitats relacionades amb l’exposició i els interessats hauran de fer una reserva

Una part de l'exposició 'Ítem Jazz'
Una part de l'exposició 'Ítem Jazz'

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) ha presentat aquest dijous una exposició fotogràfica anomenada ‘Ítem Jazz’, un recull d’imatges, realitzades per Joan Burgués, del Festival Internacional de Jazz que es va celebrar a la parròquia durant 20 anys. La mostra s’ha complementat amb material de l’arxiu comunal i un seguit d’activitats que s’aniran anunciant a les xarxes socials del comú. A la inauguració han acudit el cap de Govern, Xavier Espot i la ministra de Cultura, Sílvia Riva.

Concretament, el festival es va celebrar des del 1985 i fins a l’any 2004 i, l’autor de la mostra, a banda de realitzar les fotografies, participava activament en l’organització de l’esdeveniment i l’acompanyament dels artistes. Al llarg de la presentació, Burgués ha destacat l’agradable relació que va mantenir amb els músics amb molta nostàlgia i ha recordat anècdotes, com ara la caiguda de l’escenari en la primera edició de l’espectacle i les improvisacions dels artistes amb les quals gaudia el públic.

Per la seva banda, el comú d’Escaldes-Engordany ha complementat l’exposició amb material de l’arxiu comunal, entre el qual destaquen cartells dels concerts, llibres de signatures o adhesius. A més a més, el CAEE ha dissenyat una activitat per les famílies que consisteix a dibuixar en un CD una caràtula que tingui a veure amb el Jazz.

Tot plegat es podrà visitar fins al 21 de novembre d’aquest any i el centre d’art anirà organitzant activitats, encara que de moment no estan definides. Per assabentar-se de totes les novetats, els interessats hauran d’estar atents a la informació que publiqui el comú a través de les seves xarxes socials. Per garantir que les mesures de seguretat per prevenir els contagis de la Covid-19 es compleixen l’aforament serà limitat i s’haurà de realitzar una reserva.

Etiquetes

Comentaris

Trending