El cadastre urbà de Sant Julià entra a la recta final

A finals d’aquest any o a principis del vinent estarà enllestit i ja ha passat pel centre de la població, a l’avinguda Verge de Canòlich

Comentaris

Els fets van tenir lloc a un local del carrer Verge de Canòlich.
Els fets van tenir lloc a un local del carrer Verge de Canòlich. Altaveu

El cadastre urbà de Sant Julià de Lòria ha de quedar enllestit en els propers mesos, després que hagi arribat a la plaça de la Germandat i a l’avinguda Verge de Canòlich. Aquest és un dels grans projectes de l’actual legislatura comunal.

La confecció del cadastre s’arrossega des de fa anys i la majoria comunal encapçalada per Josep Majoral va decidir posar fil a l’agulla, tot i el cost econòmic i les dificultats del projecte que és fonamental per a l’urbanisme de la parròquia. S'ha començat pels quarts com Nagol o Bixessarri i s'està acabant la part urbana.

La comissió del Cadastre es va posar en marxa l’any 2020 i està integrada pels cònsols i per tots els consellers, inclosos els de la minoria de Desperta Laurèdia. També en formen part un tècnic de la corporació i l'UTE SJL que és l'encarregada dels treballs de camp per a l’obtenció de dades i formació de la cartografia cadastral del comú.

Es va demanar la col·laboració dels ciutadans perquè, en cas que disposin de títols de propietat, de constitució del drets reals de superfície, de cens emfitèutic o de concessions administratives i de plànols dels béns immobles.

El cadastre és un registre administratiu en el qual s'inscriuen els béns immobles situats en una parroquia i se'n descriuen les característiques físiques, jurídiques i econòmiques.

Comentaris (1)

Trending