El bus comunal de Sant Julià ja arriba a Nagol i a Certers

Té parades també a la urbanització de les Caubelles i a Terra Boneta i surt des del Camp Gran

Comentaris

Una dona puja al bus comunal de Sant Julià de Lòria.
Una dona puja al bus comunal de Sant Julià de Lòria. Comú de Sant Julià de Lòria

Coincidint amb les festes de Nadal, el comú de Sant Julià de Lòria ha posat en marxa el bus comunal a Nagol i a Certers. A banda dels pobles té parades a la urbanització de les Caubelles i a Terra Boneta. La sortida i l'arribada de Sant Julià és des del Camp Gran, a l'avinguda Verge de Canòlich.

Hi ha tres freqüències cada dia. Des de Sant Julià de Lòria es fan sortides a les 8.45 h, 13.30 h i 20 h. Les baixades són a les  9 h, 13.45 h i 20.15 h. El servei és gratuït per a totes aquelles persones que tinguin accés de franc al bus nacional. El bus comunal també permet accedir a Aixirivall, Juberri, Auvinyà i Naturland.

El bus a Nagol era una demanda dels veïns de la zona ja que la població ha anat augmentant els darrers anys i s'estan construint edificis. El comú de Sant Julià va adjudicar de manera directa el servei de transport públic parroquial a l'empresa Hispano Andorrana per un import d'11.425,34 euros mensuals. La corporació va eleborar el nou contracte després de descartar el bus a la demanda per l'elevat cost que representava i va optar per mantenir el model de transport parroquial.

Comentaris (3)

Trending